fbpx

Illustreren

Tekenstijl

Mijn tekentechniek omschrijf ik als ‘vrij’. Ik ben een vrije tekenaar; ik teken bij voorkeur direct uit de vrije hand zonder potlood of gum. Alles wat ik maak is kunst. Als ik teken, voel ik me zo blij en vrij als een vogel. Tekenen geeft mij ontspanning en afleiding; het is 100% genieten. Ik beleef er ongelooflijk veel plezier aan om wat er in mijn hoofd zit op papier over te brengen. En weetje? Iedereen kan tekenen, jij dus ook! Door veel te oefenen en cursussen te volgen word je beter en ontwikkel je een eigen stijl. Jouw eigen handschrift is de kracht van je tekening.

‘Ik heb mijn boekje binnen, echt super leuk! Daar heb je langwerk aan gehad zeker, maar wat zijn je tekeningen geweldig!!!’

Zeeuwse Sien

Tijdens één van mijn clownsopleidingen ontmoette ik Marijke van Peene, een echte BZ’er (Bekende Zeeuwse). In Zeeland staat ze bekend als Zeeuwse Sien. Zij speelde al een tijd met het idee om een boekje te maken over Zeeuwse Sien, en dan in de Zeeuwse spreektaal. Op Facebook zag ze mijn tekeningen voorbijkomen en zocht contact met me op. Dat was het begin van onze samenwerking. Het boekje over Zeeuwse Sien is in november 2021 uitgegeven in Zeeland en op de Dag van de Mantelzorg uitgedeeld.  

Een droom die uitkwam

Gewoon een geinig boekje

Zeeuwse Sien kun je omschrijven als gewoon een geinig boekje, leuk voor de heb of als cadeautje.  Met een uitverkochte eerste druk van 7000 exemplaren was het een zeer groot succes. Het illustreren van een boek(je) was een droom die uit is gekomen. En ja, het smaakt naar meer!

Welkom in mijn winkeltje

Alleen zelf ontworpen producten
Een verrassend leuke ontvangst
Gegarandeerd een feestje in huis