fbpx

Workshop Gel Printing

Workshop Gel Printing

Ontdek de magie van Gel Printing!

Gel printing is een creatieve druktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een gel plate als afdrukoppervlak. De gel plate is gemaakt van een zacht, rubberachtig materiaal en heeft een gladde, non-stick oppervlakte. Bij het gel printing proces breng je een laagje verf of inkt aan op de gel plate en maak je vervolgens een afdruk op papier of ander materiaal. Door het gebruik van verschillende kleuren verf en inkt en door het experimenteren met verschillende technieken en materialen zoals stencils, planten en textuur gereedschap, kun je oneindig veel variaties creëren.

De workshop

Een van de voordelen van gel printing is dat het gemakkelijk is om meerdere afdrukken te maken van een enkele plaat, waardoor het ideaal is voor het maken van series of het uitproberen van verschillende kleurcombinaties.

Gelprinting is een veelzijdige en intuïtieve techniek die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde kunstenaars en creatievelingen. Het kan gebruikt worden voor het maken van kaarten, kunstwerken, sieraden, scrapbooking en nog veel meer.

Workshop Gel Printing

Boek je workshop

Kom naar onze workshops en ontdek de veelzijdigheid van het werken met een gel plate. Maak je eigen unieke mono prints en ghostprints, en ontdek hoe mindfuld eze creatieve activiteit kan zijn. Je gaat niet met lege handen naar huis, je mooiste print wordt verwerkt in iets leuks. Geen ervaring nodig, iedereen kan meedoen! Schrijf je vandaag nog in voor een van onze gel-printing workshops en maak je klaar voor een creatieve en gezellige tijd. We zien je graag daar!

Beschikbare workshops

Winkelwagen
0

Ook te boeken voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsevenementen

Gel Printen als bedrijfsuitje? Of met grotere groepen? Dat kan! Neem contact op via het formulier of bel eventjes.

Inschrijfformulier

We nemen snel met je contact op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.